Boka besök

Boka besök, observera att du inte kan boka några besök för hösten 2019
Här finner du information om hur du gör en bokningsförfrågan till ett besök hos oss. Under hösten 2019 är Bordercrossing på Tellus. Det innebär att vi inte har möjlighet att ha elevgrupper hos oss. Vi erbjuder två teman som riktar sig till årskurs 4 – 6 som innebär att vi kommer ut till er enhet.  Mer information om dessa två har skickats ut via Unikum. Vi driver även ett projekt tillsammans med företag och årskurs 8 i Härryda kommun. Mer information finns under fliken ”Tillsammans för Agenda 2030”. 

För att kunna se vilka lediga tider vi har; gå in i Outlook (mejlsystemet), klicka på kalender och leta upp vår kalender Tellus Resurscenter.  Aktivera kalendern så får ni upp vår boknings- kalender och kan se våra lediga tider. Instruktionsfilm om hur du hittar Tellus kalender finns längre ner på sidan. För att boka upp en ledig tid vill vi att ni kontaktar oss via mejl. (Se nedan.) Du kommer få ett svar till din mejl som bekräftar din bokning. I samma mejl kommer det förarbete som vi vill att ni genomför.

Om ni behöver ta er hit via kollektivtrafik, så betalar grundskolan centralt. Ta kontakt med skoladministratören på er skola.

Förskola
Under hösten har vi fortbildning för pedagoger i Bordercrossing.

Fyll i nedanstående uppgifter i ett mejl och skicka till tellus.resurscenter@harryda.se så hör vi av oss så fort som möjligt.
Observera att alla uppgifter är obligatoriska för att kunna genomföra bokningen.

Önskemål om dagar och datum
Önskemål om tid
Val av tema
Förkunskaper ( om ni väljer programmering)  
Om ni har varit här på ett annat tema, vilket var det? När var ni här? 
Gruppstorlek (antal barn och vuxna)
Saker som vi på Tellus behöver veta
Ålder/årskurs
Lärarens/bokarens namn och telefonnummer
Skola
Mejladress

Nedan följer två videoinstruktioner om hur ni hittar vår kalender, både för nya och gamla vyn i outlook.

 

Hitta kalender 1